Anfibios Diving Centre, Playa d'en Bossa, Ibiza

3 Bewertungen
Schreibe eine Bewertung

Bewertungen(3)

TwentsduikertjeCMAS 2* Instruc601 TGs

Ik was in september 2008 gedurende 2 weken op Ibi ...

Ik was in september 2008 gedurende 2 weken op Ibiza in Playa ´den Bossa en heb daar een aantal duiken gemaakt bij duikschool Anfibios welke geleid wordt door Jaume en zijn vrouw.

Ik ben danzij een bericht hier op Tauchernett bij deze duikschool belandt. Na al eerder contact via e-mail te hebben gehad met andere duikbais op Ibiza, heb ik contact met Anfibios gezocht. Ik werd daar snel en op een zeer correcte manier benatwoord en in het Nederlands, dat is wel zo lekker.

Duikschool:
Niet zo heel erg groot, maar daarom des te aantrekkelijker vind ik zelf. Kleine duikscholen hebben vaak wat meer mogelijkheden in het tegemoet komen van de wensen van de duiker. dat is zeker het geval bij Anfibios.
De duikschool is schoon en netjes. Als je eigen uitrusting hebt bestaat er de mogelijkheid om je spullen er achter te laten.

na de duik in het zoute water staan er een aantal grote bakken gevuld met zoet water om te spoelen. 1x is voor paken ander neopreen zaken als schoenen e.d.. 1 x voor automaat, jacket en 1 x ( was in mijn geval zo) een bak voor lampen, computer, maar ook fototoestel en onderwaterhuis. Had het tot nu toe nog nooit zo meegemaakt. daarna kun je de spullen op rekken in de schaduw hangen welke naar binnen gaan als er niemand bij de duikschool aanwezig is.

Over de service niets dan Lof voor Jaume, zijn vrouw ( en excuus dat ik je naam ben vergeten) en de rest van zijn team.

De duiken:
Er zijn een aantal erg mooie plekken op ibiza om te duiken. Deze staan ook wel op de diverse site beschreven, maar een aantal bijzonder wil ik hier toch wel noemen. Echter aanraders zijn in mijn ogen de Don Pedro, La Mariana en de Islas Malvins North en South.
Ik heb in ieder erg leuek duiken gemaakt en enorm veel foto´s kunnen en mogen maken.

Het enigste wat gelukkig niemand in de hand heeft, was dat we een aantal dagen enorm veel wind en hoge golven hadden, waardoor duiken niet mogelijk was. daardoor helaas wat minder duiken gemaakt dan ik wilde.

Ik kan een ieder aanraden die graag Op Ibiza wil duiken contact met deze duikschool op te nemen. Je zult hier zeker geen spijt van krijgen. ik ga in 2011 zekers terug en ga dan met ze duiken.
Bedankt voor de fijne duiken die ik met jullie heb mogen duiken.Mit diesen Foto habe ich denn dritte platz gewonnen beim nationale foto champion


Schorpioenvis


Kokerworm. Meer beelden staan op www.twentsduikertje.nl


Flabellina ischitana


Radar von der Don Pedro

Du kannst deinen Urlaub direkt bei dieser Tauchbasis buchen